Els mitjans de comunicació del territori es fan ressò del festival aquests darrers dies

El 38è Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre se celebrarà del 25 al 28 de juliol a Castellbell i el Vilar
4 de juliol de 2017
Retrobament amb la soprano basca Ainhoa Arteta
17 de juliol de 2017

Els mitjans de comunicació del territori es fan ressò del festival aquests darrers dies

Els mitjans de comunicació es fan ressò del Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre, que se celebrarà a Castellbell i el Vilar del 25 al 28 de juliol. Mitjans d’àmbit territorial com Regió7, NacioManresa.cat, Manresadiari.cat o bé Canal Taronja expliquen les darreres novetats del certamen. Des de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar i la Capella de Música Burés continuem treballant perquè aquesta 38a edició sigui un èxit. Us esperem a totes i a tots!