El cor infantil de la catedral de Salzburg estrena diumenge a Montserrat el 39è Festival de Cant Coral Catalunya Centre

El 39è Festival de Cant Coral Catalunya Centre es presenta aquest divendres a Mas del Puig
4 de juliol de 2018
El certamen arriba a Castellbell i el Vilar i porta el Cor Lerània al Castell de Balsareny
16 de juliol de 2018

El cor infantil de la catedral de Salzburg estrena diumenge a Montserrat el 39è Festival de Cant Coral Catalunya Centre

Chorwelten-Reihe im Odeion: "The Sound of Youth"; Jugendkantorei & friends singen intern. Chormusik am 22.10.2016 Foto und Copyright: Moser Albert, Fotograf, 5201 Seekirchen, Weinbergstiege 1, Tel.: 0043-676-7550526 mailto:albert.moser@sbg.at www.moser.zenfolio.com

El concert del cor infantil de la catedral de Salzburg a la Basílica de Montserrat aquest diumenge al vespre donarà el tret de sortida al 39è Festival de Cant Coral Catalunya Centre. L’actuació del prestigiós grup coral austríac serà especial per l’escenari, però també esdevindrà el debut de la formació a Catalunya. El concert començarà a les 9 de la nit i l’entrada serà gratuïta.

 

Dirigit per Gerrit Stadlbauer 

El cor va guanyar la reconeguda competició coral Bundesjugendsingen l’any passat a Graz (Àustria). El programa del concert inclourà peces de música religioses i cançons pròpies de la història de la música europea entre les quals destaca el celebèrrim motet Ave verum, de Mozart, nascut precisament a Salzburg. El concert inaugurarà el Festival de Cant Coral Catalunya Centre que enguany programa un total de nou concerts al territori fins al proper 24 de juliol.

 

Organització

El festival està organitzat per la Capella de Música Burés i l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar i compta amb el patrocini de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Balsareny i l’Ajuntament de Sallent. En paral·lel, compta amb la col·laboració de l’Abadia de Montserrat, els Amics del Castell de Balsareny, la Cova, el Geoparc i la Federació Catalana d’Entitats Corals.

 

Concerts i entrades

15-7-18

Cor de nens catedral Salzburg (Montserrat): Gratuït

17-7-18

Cor Lerània (Balsareny): 5 Euros

17-7-18

University of Sant Tomas Singers (Castellbell): 10 euros (socis de l’entitat) / 12 euros

18-7-18

Cor femení Cantabile de Chisinau (Castellbell): 10 euros (socis de l’entitat) / 12 euros

20-7-18

Antoni Rossell (Castellbell): 5 euros

20-7-18

Cor femení Cantabile de Chisinau (Sallent): a determinar

21-7-18

Concert Intercoral (Castellbell): 12 euros (socis de l’entitat) / 15 euros

22-7-18

Cor femení Cantabile de Chisinau (Casserres): a determinar

24-7-18

Capella Mariana (La Cova): 10 euros (socis de l’entitat) / 12 euros

 

Les entrades es podran adquirir a guixetes una hora abans de cada concert.