Retrobament amb la soprano basca Ainhoa Arteta

Els mitjans de comunicació del territori es fan ressò del festival aquests darrers dies
9 de juliol de 2017
El Festival comença dimarts a Castellbell amb un concert que fusiona cultures
21 de juliol de 2017

Retrobament amb la soprano basca Ainhoa Arteta

Durant els darrers dies, en el marc del Festival Internacional de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages, s’ha produït un retrobament d’aquells que fan il·lusió. La família Casas, de Castellbell i el Vilar, ha coincidit amb la soprano basca Ainhoa Arteta. Aquesta família va acollir Arteta de petita en les primeres edicions del Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre, que aquest any se celebra del 25 al 28 de juliol a Castellbell i el Vilar. La fotografia, captada a Sant Fruitós de Bages, és just després de l’actuació de la soprano basca, en què es va produir un breu però intens retrobament amb la família que la va acollir a principis de la dècada dels 80. Tant al Franciscu com a l’Agneta els ha fet molta il·lusió retrobar-se amb l’Ainhoa Arteta, que recordava perfectament la seva estada a Castellbell i el Vilar en les primeres edicions del festival. Arteta va ser a Castellbell i el Vilar formant part de la coral que dirigia el seu pare i en la qual va fer les primeres passes en el terreny artístic.