CORAL VOICES OF MIAMI

La coral Voices of Miami Chorus és un cor líric fundat l’any 2017 per la seva directora Greisel Domínguez. La coral es va iniciar com un projecte per promoure diversos gè- neres musicals (sarsuela, òpera, oratori, música coral lírica, etc.). Aquest projecte es va articular a través d’un fòrum on els cantaires podien formar-se en el cant coral líric, al mateix temps que oferien oportunitats educatives a la comunitat a través d’actuacions, tallers i conferències.

En la seva curta trajectòria, la coral “Voices of Miami Chorus” ha participat en diverses produccions de sarsueles, òperes, oratoris, etc. i ha actuat conjuntament amb diferents orquestres. Ha interpretat òperes com Lucia de Lammermoor, La Traviata, Cavalleria rusticana…; oratoris com el Messies de Händel i Carmina Burana entre d’altres; també diverses sarzueles, etc.

La coral Voices of Miami Chorus manté una col·laboració activa amb corals infantils i d’adolescents oferint educació amb programes com el “Allegro Summer Camp”. També col·labora amb artistes i músics experts organitzant tallers per a l’educació de la comu- nitat de Miami.

La directora de la coral és la que va ser també la seva fundadora, la Greisel Domín- guez. A part de la seva tasca com a directora de cors, la Greisel Domínguez també ha cantat com a solista lírica i també és professora de cant. Ha interpretat papers princi- pals en diverses òperes: Le nozze di figaro, Carmen, La Traviata, Aïda, etc.