Suspenem l’edició de 2020 i ens retrobem l’any vinent

Punt i final al 40è festival amb un concert que fusiona gospel i cant coral
22 de juliol de 2019
L’edició de 2021 del festival ja té cartell
20 de setembre de 2021

Suspenem l’edició de 2020 i ens retrobem l’any vinent

Les entitats organitzadores del Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre, Polifònica de Puig-reig i Capella de Música Burés de Castellbell i el Vilar, tenint en compte l’actual situació d’estat d’alarma i confinament i amb la incertesa del que pugui esdevenir en els propers dies i/o mesos referent a la possibilitat d’organitzar actes, mes o menys multitudinaris, en el sector de la cultura com ara concerts i espectacles, es veuen amb l’obligació, després de 40 anys consecutius organitzant aquest esdeveniment, de:

 

SUSPENDRE LA CELEBRACIÓ DEL 41è FESTIVAL INTERNACIONAL DE CANT CORAL CATALUNYA CENTRE que s’havia de celebrar entre el 15 i el 19 de juliol de 2020.

 

Al ser el nostre un festival de caire internacional, a mes de les condicions pròpies en les que ens veiem immersos, hem de tenir en compte les dificultats, tant d’orde intern de cada país, com la possibilitat de viatjar, en que es poden trobar les corals internacionals que teníem previst ens visitessin.

 

En aquesta edició des de Estats Units (Nova York) i Rússia (Sant Petersburg).

 

Hem contactat amb les corals convidades per fer-els-hi saber aquesta inevitable i trista determinació i els hem ofert que siguin les corals participants en l’edició del festival de 2021.