Tot a punt per als concerts del cap de setmana central del festival

Concerts de gran nivell del Cor Lerània i de la University of Santo Tomas Singers aquest dimarts a la nit
18 de juliol de 2018
La prestigiosa Cappella Mariana tanca el festival, demà a La Cova
23 de juliol de 2018

Tot a punt per als concerts del cap de setmana central del festival

El Festival de Cant Coral Catalunya Centre es prepara per a un cap de setmana intens amb un total de quatre actuacions fins diumenge a la tarda en diferents escenaris del territori. El primer concert serà avui al vespre a l’església Sant Esteve de Sallent on es podrà tornar a veure el cor femení Cantaible de Chisinau, que dimecres ja va actuar a Castellbell i el Vilar. El concert serà a les 9 de la nit i l’entrada és gratuïta. L’oferta d’aquest divendres s’ampliarà amb el concert d’Antoni Rossell a l’església de Sant Cristòfol de Castellbell i el Vilar a partir de les 10. Rossell proposarà un recorregut per la música medieval, des dels cants dels monjos, fins a les cançons trobadoresques d’Occitània i França i els vents goliardescos en una actuació cuidada i minuciosa.

 

Concert intercoral ampliat

Durant les darreres hores s’ha confirmat la presència del grup Orfeón Universitario de Puebla (Mèxic) al concert intercoral de dissabte al vespre al Casino Burés de Castellbell i el Vilar. Es tracta d’un dels moments més emotius del festival que cada any programa un concert amb la participació de diferents corals. També actuaran el cor femení Cantaible de Chisinau i la University of Santo Tomas Singers, que dimarts va fer vibrar el públic al mateix escenari. El concert s’arrodonirà amb la participació de la Capella de Música Burés, coorganitzadora del festival juntament amb l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar. El cap de setmana s’arrodonirà amb una nova actuació del grup de Moldàvia a l’església Mare de Déu dels Àngels de Casserres a partir de dos quarts de 6 de la tarda.

 

Cloenda a la Cova

El 39è Festival de Can Coral Catalunya Centre viurà la cloenda dimarts de la setmana vinent a la Cova amb un concert d’autèntic luxe. La Cappella Mariana, un conjunt vocal polifònic de reconegudíssim prestigi a Europa, protagonitzarà un concert molt especial a la Cova de Manresa a partir de les 9 de la nit.

 

Concerts i entrades

20-7-18

Antoni Rossell (Castellbell): 5 euros

20-7-18

Cor femení Cantabile de Chisinau (Sallent): gratuït

21-7-18

Concert Intercoral (Castellbell): 12 euros (socis de l’entitat) / 15 euros

22-7-18

Cor femení Cantabile de Chisinau (Casserres): taquilla inversa

24-7-18

Capella Mariana (La Cova): 10 euros (socis de l’entitat) / 12 euros

 

Les entrades es podran adquirir a guixetes una hora abans de cada concert.