Signatura d’un acord de col·laboració entre la Capella de Música Burés i l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar

Donem a conèixer el cartell del Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre
10 d'abril de 2017
Reconeixement a la Capella de Música Burés per part de la Federació Catalana d’Entitats Corals
3 de juliol de 2017

Signatura d’un acord de col·laboració entre la Capella de Música Burés i l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar

La Capella de Música Burés i l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar han signat un conveni de col·laboració per potenciar l’activitat de l’entitat i la música al municipi. A través del conveni, l’entitat cedeix l’ús de la sala del Teatre Burés i l’espai polivalent (antiga església) a l’Ajuntament, la gestió de la qual es farà de forma compartida. Aquest pas pretén posar en valor el patrimoni del municipi i reactivar el Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre com un projecte de tot el poble.