La prestigiosa Cappella Mariana tanca el festival, demà a La Cova

Tot a punt per als concerts del cap de setmana central del festival
20 de juliol de 2018
Clausura del certamen amb un concert memorable de la Cappella Mariana a La Cova
25 de juliol de 2018

La prestigiosa Cappella Mariana tanca el festival, demà a La Cova

El Festival de Cant Coral Catalunya Centre s’acaba aquest dimarts a la Cova de Manresa amb un concert d’altíssim nivell a partir de les 9 de la nit. La prestigiosa Cappella Mariana posarà el punt i final a la 39a edició del certamen que aquest any ha fet un pas endavant arribant a nous punts del territori. El conjunt txec és considerat un dels millors grups mundials de polifonia del Renaixement i presentarà un programa titulat Quinta essentia, que s’aturarà a la quinta essència de la polifonia francesa i flamenca amb les obres de Josquin des Prez, Heinrich Isaac, Alexander Agricola, Pierre de la Rue i Nicolas Gombert.

 

Cinc intèrprets i una àmplia experiència

El conjunt està format per la soprano Barbora Kabátková, els tenors Vojtěch Semerád, Tomáš Lajtkep i Tore Denys i el baix Jaromír Nosek, sota la direcció artística de Vojtěch Semerád. La Cappella Mariana ha actuat a importants festivals de música europea de ciutats com Prega, Utrecht o Lepizig. Les entrades es podran adquirir a la mateixa església de La Cova demà a partir de les 8 del vespre a un preu de 12 euros.