La qualitat dels grups és protagonista al 38è Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre

Cantaires de Singapur sedueixen en l’estrena del Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre
26 de juliol de 2017
Ampli seguiment del festival als mitjans de comunicació
2 d'agost de 2017

La qualitat dels grups és protagonista al 38è Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre

Castellbell i el Vilar ha posat el punt i final al 38è Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre que s’ha celebrat els darrers dies al Casino Burés. L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar i la Capella de Música Burés fan un balanç positiu del certamen en què enguany ha estat protagonista de manera molt notable l’alta qualitat dels grups participants. L’entitat ha fet un esforç important a nivell humà i econòmic per rellançar el certamen. El festival es consolida, continua divulgant el cant coral a un públic divers i mira el futur amb energies renovades. La 38a edició del festival ha comptat amb la participació de corals de reconegut prestigi internacional i en el conjunt dels tres concerts han reunit prop de 500 espectadors.

 

Corals de gran nivell

L’edició de 2017 del festival serà recordada per l’excel·lent qualitat musical i la posada en escena de les corals de Singapur, Suècia i Sud-Àfrica que han participat al certamen i han fet vibrar el públic. El festival també ha tingut un reconeixement per als grups de cant coral del territori amb les actuacions de la pròpia coral Capella de Música Burés, la Coral de Salelles i la coral infantil La Formiga.

 

Agraïments

La Capella de Música Burés, organitzadora del festival amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, vol agrair la col·laboració de totes les persones, entitats i empreses patrocinadores que han fet possible un any més el certamen.