Participeu al Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre amb totes les despeses pagades i viviu una experiència inoblidable

Presentació

El proper mes de juliol Barcelona serà escenari del Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre, una cita cultural imprescindible que aquest any arriba a la 41a edició. Els municipis de Castellbell i el Vilar i Puig-reig (Barcelona) seran l’escenari dels concerts de cant coral del 15 al 19 de juliol. El festival compta amb un important recorregut i al llarg de la seva història ha tingut la participació de cors de reconegut prestigi internacional.

Hem obert les inscripcions perquè cors d’arreu del món vingueu a participar d’una experiència inoblidable que barreja cultura, relacions humanes i oci a l’entorn d’una de les ciutats més atractives del moment, com és Barcelona. Des de l’organització us facilitarem l’estada a Barcelona durant tota una setmana en què tindreu totes les despeses pagades. L’únic cost que haureu d’assumir és el desplaçament des del vostre país d’origen fins a Barcelona. Durant uns dies intensos podreu gaudir d’un festival de gran nivell, essent vosaltres els protagonistes, i dels principals atractius turístics de Catalunya: us convidarem a visitar Barcelona, la Costa Brava, la muntanya de Montserrat o l’important patrimoni romànic i històric de la Catalunya interior.

Esperem comptar amb la vostra participació!

Una destinació única

FAQS

Quan se celebra el festival?
Del 15 al 19 de juliol de 2020.
Quina edició té celebra l’any 2020?
És la 41a edició. El festival compta amb una important història i trajectòria que ha comptat sempre amb la participació d’unes 200 corals d’arreu del món.
Qui organitza el festival?
La Capella de Música Burés i la Polifònica de Puig-reig dos grups de cant coral amb una àmplia trajectòria.
Quin tipus de grups participen?
Cors i grups de cant coral d’arreu del món.
La inscripció és gratuïta?
Sí, no té cap cost.
Quan s’ha de fer la inscripció?
El més aviat possible ja que les places per als cors participants estan limitades i tancarem inscripcions durant les properes setmanes.
Quina informació cal presentar per gestionar la inscripció?
Caldrà que envieu un currículum i també vídeos o àudios de les vostres actuacions per tenir un coneixement aproximat del vostre estil musical.
Quines despeses han d’assumir els cors participants?
Únicament el desplaçament des del seu país d’origen fins a Barcelona.
El funcionament de festival.
Des de l’organització demanem als grups que ofereixen dues actuacions a través de dos concerts d’uns 70 minuts de durada, que tindran lloc als municipis de Castellbell i el Vilar i Puig-reig entre els dies 15 i 19 de juliol. El repertori hauria d’incloure peces clàssiques i contemporànies, però també cançons populars del vostre país. Els dos concerts de cloenda compta amb tots els cors participants que oferiran una actuació conjunta (uns vint minuts per coral).
Com seran els desplaçaments durant el festival?
Des de l’organització facilitarem un autobús per a cada cor per fer més fàcils els desplaçaments a les actuacions i també a les visites de tipus turístic i d’oci que es programaran. Els cors europeus que viatgin en el seu propi autobús tindran una ajuda mínima de 300 euros per als desplaçaments durant els dies del festival.
On s’allotgen els cors participants?
En establiments hotelers i en les cases particulars dels cantaires de les corals organitzadores del festival i dels veïns i veïnes dels municipis que són escenari dels concerts.
On es faran els àpats?
Principalment a restaurants contractats des de l’organització.
Quins punts d’interès turístic es podran visitar?
L’organització oferirà diferents jornades en què es podrà visitar Barcelona, la Costa Brava, la Muntanya de Montserrat, on podreu cantar dues cançons a la basílica, i Manresa, entre d’altres punts d’interès.
Què han de fer els cors per inscriure’s?
El contacte s’ha de fer a través del formulari de la pàgina web incloent les vostres dades, el currículum i també material sonor o audiovisual dels vostres concerts.